Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk. A cookie-khoz tartozó beállításokat a böngészőben lehet módosítani.

Termékek


Kezdőlap » Pálinka szűrés » Pálinka szűrő készlet aktívszén töltettel - kellemetlen íz megszüntetésére


        

Pálinka szűrő készlet aktívszén töltettel - kellemetlen íz megszüntetésére

Készleten

 

Raktáron: Több, mint 10 darab!
Cikkszám: PAL-GAC
Gyártó: OEM
Csomagolási egység: 1 készlet / csomag
Minimum rendelési egység: 1 készlet

Pálinka szűrő készlet aktívszén töltettel

A készlet segítségével megszüntetheti vagy mérsékelheti az odaégett cefre vagy más cefrézési hiba okozta kellemetlen ízt. (égett, kátrányos, dohos, penészes íz és szag esetén)

Használata egyszerű, gyakorlatilag minden benne van a készletben, amire szüksége lehet:

  • 1 db szűrőház (tölthető kaniszter)
  • 0,3 liter granuált aktívszén
  • 1 db fém csap
  • 2 méter 1/4"-os műanyag cső
  • 1 db átvezető csatlakozó (ezt kell belefúrni a vödörbe)
  • 1 db rögzítő klipsz

A szűrőkészlet csak a pálinka fokolása után használható!

A mellékelt töltet minőségi aktívált szén, akár több száz liter pálinka szűrésére is elegendő. Kapacitása függ a pálinka minőségétől, ez gyártói információk szerint kb. 5.000 liter csapvíz kezelése esetén.

Az aktívszén telítődés után nem regenerálható, hogy újból használni tudjuk a pálinka szűrő készletünket, a szén cseréje szükséges. A tölthető szűrőház előnye, hogy ebben az esetben nem kell eldobnunk az egész szettet, elég csak a szenet pótolnunk. 

Webáruházunkban külön, literes kiszerelésben is kapható.

Fontos: Az aktívszenen átengedett szesz aromája és alkohol tartalma csökkenhet!

Első használat előtt érdemes az összeállított rendszert tiszta vízzel átmosatni, erre azért van szükség, mert a granulált aktívszén szemek a szállítás során összemorzsolódnak, ezáltal kevés aktívszén por képződik. Ezt a port kell eltávolítani a rendszerből, hogy ne színezze el a kész pálinkát.

MzVhZ